Over ons

Softonline is de webshop voor alle software aankopen. Sinds 2015 is Softonline officieel partner en geregistreerd verkoper  van o.a. MCafee, ESET, Aconis, Kaspersky, AVG en Bitdefender software.

Ons assortiment bestaat uit een zeer uitgebreid aantal A merken en in elke categorie vindt u het juiste pakket. Alleen de beste  bewezen programma’s worden door ons uitgezocht en aangeboden in onze shop. Wij leveren uitsluitend digitale producten en bieden het gemak voor het aanschaffen van uw software vanuit uw stoel en levering op uw eigen e-mail adres. Zowel particulieren als kleine ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres. Van het beschermen van uw apparaten met uitgebreide antivirus software en het maken van backups van uw data, tot het bewerken van uw favoriete muziek of video’s. 

Onze producten zijn verkrijgbaar tegen voordelige prijzen door goede inkoopvoorwaarden en betaalt u bij Softonline géén bijkomende kosten. U kunt bij ons licenties vinden voor korte duur maar ook beschikken wij over licenties voor meerdere jaren. Zelfs software voor 10 devices of meer. Ideaal voor uw kantoor. De informatie van de producten op onze site is met zorg samengesteld. Wij willen u vragen om eventuele typefouten aan ons door te geven. 

Niet alleen klanten uit Nederland maar ook klanten uit België kunnen bij ons veilig betalen. In Nederland betaalt u veilig via uw eigen bank met IDEAL en vanuit België kunt u kosteloos gebruikmaken van Bancontact/Mister Cash. 
 

Onze bedrijfsgegevens:

Softonline
Julianastraat 23
6247 CD Gronsveld
+31 (0)43-8513663

BTWnr: NL152729884B03
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder nummer 64146669