Acronis Backup for PC

Beschikbaarheid: Op voorraad

Bescherm uw workstations tegen hardwarefouten, virussen/malware en bestandsbeschadiging. Wanneer een computer crasht, wordt u geconfronteerd met kostbare, ongewenste downtime en loopt u het risico dat er gegevens definitief verloren gaan. U kunt nu binnen enkele minuten een compleet systeem volledig herstellen en meteen weer aan het werk! Acronis Backup for PC is de meest effectieve oplossing voor een volledige pc-bescherming. We combineren gebruiksvriendelijke tools met een unieke back-uptechnologie om de snelste, simpelste herstelopties te bieden die er beschikbaar zijn.
 
Granulair herstel
Via granulair herstel kunt u door bestanden, mappen, volumes of een volledige server bladeren en deze herstellen, allemaal vanaf dezelfde imageback-up.
 
Acronis Secure Zone
Er wordt een speciale, beschermde partitie op uw harde schijf gebruikt om back-ups op te slaan, waardoor een beschadigd systeem direct vanaf dezelfde machine kan worden hersteld.
 
Herstel vanaf een externe harde schijf
Acronis Startup Recovery Manager helpt gebruikers om hun eigen pc te herstellen door op te starten vanaf een extern draagbaar station met de laatste back-up.
 
Ondersteuning van andere hardware
Acronis Backup ondersteunt volledig systeemherstel naar dezelfde machine of een volledig andere pc (met bijkomende rechten om nieuwe apparaatdrivers te installeren die de nieuwe hardwareconfiguratie ondersteunen).
 
Automatische back-ups
De flexibele back-upplanner stelt u in staat om automatisch back-ups te maken op een specifiek tijdstip of om back-ups te starten bij specifieke gebeurtenissen (zoals wanneer een gebruiker zich afmeldt).
 
Wake-On-LAN
De functie Wake-on-LAN schakelt pc's automatisch in om back-uproutines uit te voeren en zorgt ervoor dat back-ups altijd volgens schema lopen, ongeacht de energiestand van de computer.
 
Direct prestatiebeheer
Houdt de prestaties van uw systeem optimaal tijdens het back-uppen. Acronis Backup geeft u de controle over uw omgeving door u de bandbreedte en disk-write-snelheid te laten aanpassen. Dit zorgt voor optimale systeemprestaties tijdens back-uproutines.
 
Cloudback-up 
Alle Acronis Backup-producten hebben directe toegang tot veilige, externe opslag in de Acronis-cloud. U voegt gewoon een abonnement toe aan uw aankoop om uw back-upopslagplan te versterken en uw gegevensbescherming te verdubbelen.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen